duminică, 27 iunie 2010

Viitorul Civic va avea un design mult mai futurist

Honda lucrează la viitoarea generaţie a compactei Civic. Modelul nipon va dispune de un design nou, mult mai tineresc şi mai atractiv.
 Inginerii Honda lucrează din greu pentru crearea viitoarei generaţii a lui Civic, model care va fi prezentat publicului în anul 2012, urmând să fie comercializat începând cu 2013. Compacta care în 2005 surprindea prin designul avangardist va suferi câteva modificări estetice, urmând să preia câteva din liniile lui CR-Z.
Partea din spate a viitorului Civic va dispune de un design nou mult mai futurist. La capitolul dimensiuni viitoarea generaţie a modelului nipon nu va aduce schimbări majore în comparaţie cu versiunea actuală. În ceea ce priveşte interiorul, acesta va primi materiale noi şi va avea un design mult mai tineresc.
Ca orice constructor care se respectă, Honda va îmbunătăţi consumul de carburant şi va scadea emisiile de CO2 ale viitorului Civic. La capitoul motorizări este posibil să asistăm şi la o versiune hibridă a lui Civic, aceasta urmând să utilizeze acelaşi tren de rulare ca Honda CR-Z sau Insight.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu