marți, 29 iunie 2010

BMW a lansat un set de accesorii aerodinamice din carbon pentru M3

Cei de la BMW oferă și în Europa elementele din plastic ranforsat cu fibră de carbon disponibile până acum exclusiv pe un pachet special în SUA.
Posesorii şi clienţii de BMW M3 vor putea să îşi cumpere un pachet aerodinamic din fibră de carbon. Acesta este compus din trei elemente – un splitter pentru bara faţă, un spoiler pentru capacul portbagajului şi un set de capace pentru oglinzile laterale. Aceste elemente erau oferite până acum doar în Statele Unite ale Americii alături de pachetul Competition pentru M3. Acum, aceste accesorii sunt oferite oricărui posesor de M3, fie el Coupe, Sedan sau Cabrio.
Toate elementele sunt rigide, uşoare şi eficiente din punct de vedere aerodinamic. Acestea sunt realizate din CFRP – plastic ramforsat cu fibră de carbon. Graţie unui proces de laminare, aceste elemente sunt protejate de razele ultraviolete şi nu se vor degrada in niciun fel – fiind exclusă posibilitatea apariţiei unor dungi galbene în textură sau a crăpăturilor. Din acelaşi material este realizat şi panoul de plafon opţional al lui M3 E92 Coupe. Comandarea unui asemenea plafon elimină posibilitatea montării unei trape.
Fiind vorba de un accesoriu de perfomanţă omologat de BMW, fiecare element dintre cele trei menţionate mai sus beneficiază de o garanţie de doi ani. Preţul accesoriilor respective diferă de la un dealer la altul, iar disponibilitatea pe piaţa din România nu a fost încă anunţată.
Sursa:MotorAuthority  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu