duminică, 27 iunie 2010

Kicherer prezintă SLS AMG Black Edition

Tunerii de la Kicherer au prezentat un nou pachet de performanţă şi design pentru SLS AMG. Creaţia germanilor poartă denumirea Black Edition şi poate produce până la 620 de cai putere.
Casa de tuning germană Kicherer a pregătit un nou pachet de design şi de performanţă pentru Mercedes SLS AMG. Acesta a fost botezat de tunerii germani Black Edition. La exterior, creaţia germanilor a primit o folie mată de culoare negră, un spoiler pentru partea din faţă redesenat, un deflector de aer revizuit şi jante din aliaj de 20 de inch RS-1.
De asemenea, supercar-ul german a primit o nouă suspensie sport adaptabilă. În ceea ce priveşte pachetul de performanţă, inginerii Kicherer au recalibrat unitatea ECU şi au înlocuit sistemul de evacuare cu unul mai performant.
Mulţumită acestor modificări, propulsorul V8 de 6.3 litri al lui SLS AMG Black Edition produce până la 620 de cai putere, cu 57 de cai putere mai mult decât versiunea de serie a supercar-ului german. Cu ajutorul celor 620 de cai putere, SLS AMG Black Edition sprintează de la 0 la 100 de km/h în 3.8 secunde.
Sursa:Kicherer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu